Blogg

Legge til epostkontoer

Det er enkelt å opprette epostkontoer i Domeneshops administrasjonskonto. Ved kjøp av webhotell, kan man opprette opptil 20 epost-kontoer.

Sissels Grafiske Astra 3,0

Tilpasse Astra 3.0 Tema

Ser du etter et WordPress-tema som er raskt, elegant og og enkelt å tilpasse? Da bør du velge Astra! Det er SEO-vennlig og kompatibelt med store sidebyggere.

Sissels Grafiske Blogg Side Innlegg

Side eller Innlegg

Som standard kommer WordPress med to innholdstyper, innlegg og sider. Nybegynnere blir ofte forvirret over begrepene, og når man skal bruke hva.

Sissels Grafiske Utvidelser 1200x675

Utvidelser | Plugins

En Utvidelse | plugin tilbyr ekstra funksjonalitet til nettstedet. Utvidelser kan skapes for utallige formål. Utvidelser blir ikke borte om du endrer tema.

Sissels Grafiske Contact Form 7 SMTP 1200x675

Kontaktskjema SMTP mail

Det er enkelt å opprette kontaktskjema i WordPress. Dette gjøres ved å installere en plugin. På dypetse.no har jeg installert plugin for Contact Form 7.

Sissels Grafiske Elementor

Elementor Sidebygger

Elementor Page Builder er et kraftig verktøy som hjelper deg med å opprette, administrere og tilpasse sidene på WordPress-webområdet ditt...

Sissels Grafiske wp Astra Theme

Astra 3.0 Tema

På dette nettstedet har jeg benyttet Astra Tema (gratisversjonen), og ønsker å gi en rask innføring i hvordan du redigerer temaet.